Nya rutiner för ett ännu bättre boende i brf Svenstorp 4

 

Vi är glada att meddela att från och med den 1 januari är det vi, HSB Malmö, som ansvarar för förvaltningen av brf Svenstorp 4. Nedan info är bra för dig att veta.

Felanmäl i Mitt HSB

Om något är trasigt eller inte fungerar som det ska i din lägenhet eller i huset du bor i ska du felanmäla. Kom ihåg att du själv ansvarar för en del av underhållet i din lägenhet, mer information om vad som gäller ser du i stadgarna.

Du felanmäler enklast digitalt www.felanmalan.hsb.se. Du kan också ringa och gör felanmälan på tel. 010-442 30 00, välj knappval 1.

Jour – dygnet runt

Behöver du akut hjälp (exempelvis om det läcker vatten som riskerar översvämning) ringer du jouren dygnet runt på telefon 010-442 30 00, välj 1. Kvällar och helger kopplas samtalet vidare till Securitas.

Avgiftsavisering

Det kommer fortsatt att vara Örehus Fastighetsförvaltning AB som står för den ekonomiska förvaltningen, alltså kommer det inte ske någon ändring i hanteringen av avgiftsaviseringen. Har du frågor angående din avi? Kontakta Örehus antingen via e-post info@orehus.se eller ring på tel. 040-23 43 00, mån-fre 10–12.

Kontakt med styrelsen

Fr.o.m. 1 januari är det förvaltaren som är första kontakt för dig som medlem. Om din fråga är till styrelsen kommer förvaltaren ta den vidare med de. Kontaktuppgifter till förvaltaren finner du nedan.

Övriga frågor om ditt boende eller fastigheten?

 

Vi ser fram emot att utveckla bostadsrättsföreningen tillsammans med er!

Bästa hälsningar,
Förvaltare Johanna Möller & biträdande Eleonor Bengtsson
HSB Malmö